Les revetlles de Sant Joan que durant tota la nit d'aquest dijous cremaran a Catalunya ho faran sota un cel descobert i sense perill de pluja, si bé les persones que s'apropin a celebrar aquesta festivitat ho hauran de fer una mica més abrigats, ja que està previst un descens de les mínimes a tot el país.

Malgrat que el matí d'aquest dijous a molts indrets catalans el cel estarà tapat, el risc de pluja serà pràcticament inexistent, segons ha informat el Servei Català de Meteorologia. Durant el dia, a més, el dia s'anirà aclarint del sud cap al nord. El que més es notarà serà el canvi de temperatura, ja que durant la tarda ja començarà a refrescar una mica més i a la nit el descens de les temperatures serà més acusat. A més, a zones com l'Empordà aquesta baixada de les temperatures encara serà més acusada a causa de la forta tramuntana que es preveu que bufi.

De cara a divendres i al cap de setmana, el sol serà general al conjunt del país, i malgrat que el divendres encara no convidarà a anar amb màniga curta, tant el dissabte com el diumenge les temperatures, sobretot les diürnes, es tornaran a enfilar de valent.