La Policia Local de Tortosa ha detingut un veí de Roquetes que va atropellar una menor que travessava per un pas de vianants, la va portar sobre el capó del vehicle durant uns 17 metres, fins que la nena, de 10 anys, va caure sobre la calçada i després va fugir del lloc dels fets.

Segons que van informar fonts municipals, F.N.C.B., de 33 anys i de nacionalitat equatoriana, està acusat dels delictes de conducció temerària, omissió del deure d'auxili i lesions imprudents.

Els fets van ocórrer dimarts passat dia 21 a la tarda al passeig de l'Ebre, al barri de Ferreries de Tortosa, quan la nena creuava per un pas de vianants i va ser envestida pel turisme que presumptament conduïa el detingut i que, segons que van explicar alguns testimonis dels fets, circulava a gran velocitat.

Com a conseqüència del xoc, la nena va anar a parar a sobre del capó del cotxe fins que va acabar caient a terra.

Els equips d'emergència van assistir la menor, que va ser evacuada en primera instància a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i, després, a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on es recupera favorablement.