Una cinquantena de "indignats" ha sortit avui de la Plaça Catalunya, de Barcelona, ??per dirigir-se a Madrid a peu i concentrar de nou a la Puerta del Sol, de Madrid, on està previst que conflueixin manifestants de tot Espanya. S'espera que aquesta gran concentració de "indignats" a Madrid sigui el 23 de juliol per donar temps als manifestants a anar a peu fins a la capital espanyola.

En aquesta primera jornada els "indignats" catalans arribaran a Esplugues de Llobregat i està previst que facin nit a Vallirana. Des del col.lectiu s'anomena aquesta marxa cap a Madrid com "acte simbòlic" que ha de demostrar que el moviment de protesta del 15-M continua viu, tot i que concentracions com la de Plaça Catalunya, de Barcelona, han perdut molta afluència.

La proposta, que va sorgir a Madrid, ha tingut bona acollida per part dels indignats catalans que, en declaracions a Europa Press, han assegurat que si bé no hi esperen una participació massiva, el gest ha de mirar-se qualitativament i no quantitativament perquè és "quelcom simbòlic, que té com a finalitat compartir l'esperit crític que caracteritza al moviment".

Els organitzadors tenen previst arribar al seu destí el 23 de juliol, segons expliquen a la pàgina web de la marxa que inclou consells per als caminants.

La segona cita dels 'indignats' del cap de setmana també tindrà lloc a plaça Catalunya, diumenge a les 17.00 hores quan es preveu una reunió de les assemblees de barri.

En compliment amb el que van votar en assemblea, està previst que representants de les assemblees de barri es reuneixin per compartir les decisions i propostes preses pels mateixos, segons ha explicat un indignat de la comissió d'expansió a Europa Press.

Serà una assemblea vinculant en què es tractaran les funcions de les comissions existents i la seva relació amb les mateixes assemblees de barri que, segons la seva opinió, han de cobrar més protagonisme.