Tres persones mortes, diversos ferits (la majoria per cremades) i nombrosos incidents és el balanç de les celebracions que han tingut lloc amb motiu de la Revetlla de Sant Joan, en què les fogueres són les protagonistes.

Aquest divendres al matí, un jove s´ha ofegat al Maresme. El seu cos ha estat trobat a la platja del Masnou. Tot i que les primeres informacions apuntaven que havien trobat a la víctima a la platja de Premià de Mar, tant els Mossos d'Esquadra com el SEM han indicat que el cadàver ha estat trobat a la platja del Masnou, en una zona de platja limítrofa amb el terme municipal de Premià de Mar. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l'avís dels fets poc després d'un quart de deu del matí.

El jove, d'entre 25 i 30 anys, ha aparegut mort flotant sobre l'aigua uns 50 metres mar endins. La víctima no s'ha pogut identificar perquè anava indocumentada i no presentava signes de violència. Dues unitats del SEM s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

Mor després d'intercedir en una baralla

A Granollers, un home ha mort després d'intercedir en una baralla entre dos homes a Granollers. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, la víctima ha intentat aturar l'enfrontament i ha rebut un cop de puny. L'home, de mitjana edat, sembla ser que patia del cor i ha caigut fulminat després de rebre el cop.

En aquest sentit, s'està a l'espera de determinar si la víctima ha mort per la dolència que patia el cor o bé l'aturada cardíaca ha estat provocada directament pel cop que ha rebut.

La baralla ha tingut lloc pels volts de les quatre de la matinada i s'ha detingut el presumpte autor del cop de puny, que en funció del que estableixi l'autòpsia podria estar imputat per lesions o per homicidi imprudent.

Topa amb un vagó del metro

A la línia 1 de metro de Barcelona un home ha mort en patir un accident aquest divendres al matí, cap a les 7:35 hores, a l'estació d'Universitat en precipitar-se contra un tren, que arrencava després de fer la parada a l'estació. Segons les informacions facilitades per TMB, el passatger ha entrat corrent a l'andana de l'estació, direcció Fondo, quan el tren ja havia tancat les portes, ha ensopegat i per l'empenta que duia ha relliscat, de tal manera que ha acabat topant contra el tren ja en moviment i caient entre el mateix comboi i l'andana. L'accident ha provocat la seva mort.