La Fiscalia de Barcelona ha ordenat la primera exhumació d'un cadàver en el marc de la investigació sobre el suposat ?robatori de nadons durant diverses dècades. Aquesta exhumació es farà entre maig i juny, mentre que s'estan programant quatre més per les següents setmanes.

Aquestes exhumacions arriben després que al novembre ja se'n fes una al cementiri de Montjuïc, tot i que era per ordre de la Fiscalia de Madrid, ja que el cas s'investigava allà. Aquestes noves exhumacions són de casos investigats a Catalunya.

Segons va informar la Cadena Ser, la Fiscalia de Barcelona vol descobrir si al fèretre hi ha el cos d'una nena de pocs dies de vida que va néixer l'any 1984.

Si es troba el cos, se n'extreurà ADN per comparar-lo amb el de la suposada mare biològica del nadó, a qui els metges haurien dit, tot just néixer la petita, que estava malalta.

21 dies després va morir en un altre hospital, però ella ja no va veure el cadàver, cosa que se suma a altres irregularitats, com la pèrdua de l'historial mèdic.