El director de la Fundació CatDem, Agustí Colomines, va admetre ahir que els pagaments del Palau de la Música a la fundació de CDC eren "legals" però al mateix temps "discutibles". En declaracions a RAC1, Colomines va assegurar que quan ell va entrar el 2008 a dirigir la fundació, abans anomenada Trias Fargas i ara CatDem, aquests tractes van deixar de produir-se, pel que està personalment "molt tranquil".

Colomines va assegurar desconèixer si aquests diners provinents del Palau de la Música van servir per finançar CDC, "potser sí", però en tot cas va expressar les seves reserves al respecte a aquestes operacions.

"Probablement és discutible que una institució com el Palau hagi de tenir una relació econòmica amb una fundació d'aquestes característiques", va apuntar. Aquesta relació, segons Colomines, "no és sancionable perquè és legal, potser no està bé, però legal ho és". Colomines també va dir que l'informe policial que apunta al desviament de diners del Palau té "molts errors" i està fet a base d'insinuacions.