El candidat de Ciutadans, Albert Rivera, va denunciar ahir al barri barceloní de Nou Barris que "el veritable espoli fiscal" es troba als barris més afectats pels desdonaments, ja que, al seu parer, és una "paradoxa immoral" que "alguns s'emportin el 3% de les obres públiques", en al·lusió a les comissions per ajudicacions.

"Aquí es dóna la paradoxa que, on més desnonaments hi ha i on més afecta la crisi, és on alguns han utilitzat les obres públiqes i l'erari de la gent per finançar els seus comptes", va afirmar Rivera en relació al suposat cobrament de comissions en l'adjudicació d'obra pública per part de governs de CiU que investiga la justícia.

El líder de Ciutadans va lamentar que, en llocs com Nou Barris, un dels barris amb més desnonaments d'Espanya, és "on les retallades i la crisi més es noten, i on es produeix la veritable espoliació de Catalunya". "No és normal que tinguem tres milions d'habitatges buits i a la gent se la deixi al carrer, mentre hi ha partits amb deutes condonats de fins a vuit milions d'euros", va afegir.