Al marge de la guerra mediàtica, El Mundo i La Gaceta prossegueixen amb el seu degoteig d'informacions sobre el patrimoni dels Pujol. Sobre Oleguer Pujol, el benjamí de la família, el primer diu que "acumula centenars de milions amb només 40 anys". Destaca que és administrador únic de diverses societats immobiliàries i turístiques els actius de les quals sumen més de 382 milions d'euros. Sense oblidar-se d'esmentar que gestiona la companyia Samos, amb matriu a Luxemburg i que té 2.143 milions en actius. I conclou que entre les seves propietats, a més de les tres seus de Prisa, posseeix dos resorts a les Canàries, un altre a Cadis i terrenys a Melilla.

Recorda també que el primogènit, Jordi, és copropietari d'un complex turístic a Mèxic, posseeix grans inversions immobiliàries a l'Argentina, comptes a Suïssa i té Ferraris i altres cotxes de luxe valorats en 1,5 milions d'euros. A continuació repassa l'enorme patrimoni d'Oriol, secretari general de Convergència i presumptament implicat en la trama de les ITV catalanes. Finalment conclou amb Josep, el quart fill ric de Pujol, que va vendre la consultora Europraxis a Indra per 44 milions.

El diari d'Intereconomía, per la seva part, dóna "totes les claus" del que anomena Expedient Pujol, "l'escàndol que esquitxa l'oligarquia nacionalista de Catalunya" i desgrana també els béns amassats per aquests quatre fills de l'expresident de la Generalitat.

Del més gran, Jordi, El Mundo explica que e la seva exparella, Maria Victòria Álvarez Martín, va revelar, segons els informes policials, que l'havia acompanyat en viatges a Andorra amb el maleter ple de bitllets de 500 euros, diners suposadament procedents de les comissions il·legals. La dona va afirmar que la va agredir quan es va negar a seguir anant amb ell.

Divendres de la setmana passada, el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz va rebutjar investigar els suposats comptes a l'estranger de dirigents de CiU i de Jordi Pujol, així com les declaracions del financer Javier de la Rosa en les quals va assegurar patir amenaces per disposar d'informació sobre aquests dipòsits. Ruz va enviar tota la documentació que la policia li va remetre a un jutjat de Madrid.