Els Mossos d'Esquadra continuen buscant el lladre que dissabte a la nit va fugir després d'atracar a punta de pistola al costat d'un altre individu, ja detingut, un supermercat de Barcelona, on van ferir un dels treballadors. Els empleats del supermercat van aconseguir retenir un dels atracadors que va ferir un dels treballadors de l'establiment.

Fonts dels Mossos d'Esquadra van informar que cap a les nou de la nit van rebre un avís que s'estava produint un atracament en un supermercat de la cadena Mercadona, ubicat al carrer València, entre el carrer Cartagena i el Dos de Maig.

Els dos atracadors van entrar disfressats, pel que sembla ocultant la cara amb una gorra i una barba -segons van apuntar fonts pròximes a la investigació- i van exigir als treballadors d'aquest establiment de la cadena Mercadona, que els lliuressin la recaptació.

Els treballadors es van encarar amb ells i van aconseguir retenir un dels lladres, mentre que l'altre va aconseguir fugir, un moment de tensió en el qual -segons algun testimoni- els atracadors van utilitzar les seves armes.

Un patrulla de la Guàrdia Urbana -que va ser la primera a arribar fins al lloc una vegada rebut l'avís d'emergència- va detenir l'atracador retingut, qui segons les primeres versions va ferir un dels empleats durant el forcejament, tot i que el seu estat no revesteix gravetat.

La investigació continua oberta i es desconeix si l'atracador que va aconseguir fugir va aconse?guir emportar-se diners del supermercat. Tot i que no han transcendit gaires detalls del fet que està sent investigat per la Unitat d'Atracaments dels Mossos d'Esquadra, es continua buscant el segon atracador.