El grup del PPC al Parlament portarà a la Fiscalia i a l'Oficina Antifrau de Catalunya les irregularitats detectades per la Sindicatura de Comptes al Consell Català de l'Esport. El portaveu del grup, Enric Millo, va denunciar "l'obstrucció interessada" de CiU i ERC, que van impedir ahir a la comissió parlamentària de la Sindicatura de Comptes l'aprovació d'una proposta de resolució del PPC que demanava que, una vegada detectades les "greus irregularitats" fos el mateix Govern qui ho posés en mans de la Fiscalia i Antifrau.

Millo va remarcar, en un comunicat, que l'informe de la Sindicatura referent a 2010 posa en evidència "la il·legalitat continuada, l'amiguisme i l'intent d'implantar una xarxa dels clients pel territori". En aquest sentit, va apuntar que les irregularitats "es van cometre durant el mandat del tripartit, i ara és CiU qui no vol saber què va passar ni que les greus irregularitats tinguin conseqüències". Per aquest motiu, Millo es va preguntar "què han d'ocultar CiU i ERC" i va assenyalar que "tot apunta que s'estan tornant favors i tapant l'un a l'altre".

Entre d'altres irregularitats, l'informe conclou que el Consell de l'Esport va atorgar gairebé 40 milions d'euros sense concurs públic.