Dos homes han mort en una masia de Peralada (Alt Empordà) per inhalació de monòxid de carboni provocada pel que sembla per un generador elèctric que havien instal·lat en el garatge, on l'aparell no tenia cap tipus de ventilació.

Segons han informat a Efe els Mossos d'Esquadra, el cadàver de les dues víctimes va ser trobat ahir a la tarda en la masia, després que una tercera persona alertés que feia dies que no sabia res d'ells, pel que no es descarta que portessin diverses jornades morts.

Les dues víctimes mortals són el propietari de la masia, un home de 64 anys que vivia sol, i un home de 52 anys que l'ajudava en les tasques del camp.

Quan els Mossos d'Esquadra van arribar a la masia, cap a les 19.00 hores d'ahir, van trobar als dos homes ja sense vida, en el garatge, a pocs metres del generador, que tenia el motor encès.

La principal hipòtesi que manegen els Mossos d'Esquadra és que després que els dos homes obrissin el motor, l'aparell va desprendre monòxid de carboni i, al trobar-se en un espai petit i sense ventilació, el van inhalar, els va faltar l'oxigen i van morir.