19 de juny de 2014
19.06.2014
Diari de Girona

Glòria Plana manté la intenció de presentar-se a les primàries de Girona

La regidora gironina considera que la decisió d'Elena no té a veure amb el que passa a la ciutat

19.06.2014 | 00:00
La regidora del PSC i membre d'Avancem Glòria Plana.

La marxa de Joan Ignasi Elena no ha fet desistir la regidora gironina Glòria Plana en la seva lluita a les primàries de la ciutat. Plana va assenyalar ahir que manté la voluntat de disputar a Sílvia Paneque la candidatura del PSC a Girona, tot i que, segons va indicar, la seva decisió final dependrà, en part, del que decideixi l'assemblea d'Avancem el proper 28 de juny.

"Quan em vaig presentar ja vaig dir que ho feia en nom d'Avancem, i en principi jo continuo amb la meva candidatura a les primàries de Girona", va indicar Plana, després d'haver acompanyat Elena en la roda de premsa on aquest va anunciar la seva marxa del PSC. Segons la regidora, la decisió presa pel representant d'Avancem a nivell nacional no té res a veure amb la ciutat de Girona. De tota manera, també es mantindrà a l'expectativa del que succeeixi a l'assemblea del dia 28: "En base al que decideixi l'assemblea, jo decidiré a nivell personal què faig, perquè poden passar moltes coses", va indicar. De moment, però, la decisió d'Elena no altera els seus plans de presentar-se a les primàries, ja que, recorda, que la decisió del diputat socialista ha estat presa a nivell personal.

Plana també va descartar que pugui acabar abandonant el grup municipal: "Ara per ara no tinc previst deixar-lo, perquè jo em vaig presentar en una llista per treballar per Girona", va indicar.

Per la seva banda, l'actual portaveu del PSC a l'Ajuntament de Girona, Pia Bosch, va reiterar que els darrers esdeveniments confirmen la seva teoria que les primàries no s'haurien d'haver convocat per al dia 5 de juliol sinó deixar-les per a la tardor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook