El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va voler tranquil·litzar ahir els usuaris després que el Tribunal Suprem resolgués el dijous mantenir l'anul·lació de l'adjudicació d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL) a Acciona. En una intervenció a Catalunya Ràdio, Vila va assegurar que el servei de subministrament d'aigua "es continuarà prestant amb total garantia de qualitat i excel·lència". El conseller va indicar que a la Generalitat li és completament "indistint" que el servei el gestioni Acciona o Agbar i va avançar que el Govern prendrà aviat una posició davant la decisió del Suprem, ja que "cada vegada el marge és més petit per poder mantenir la situació actual".

Vila va recordar que ha comparegut diverses vegades al Parlament per aquesta raó, juntament amb el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell. El titular de Territori i Sostenibilitat va defensar l'operació de privatització del servei d'ATLL, ja que es va fer per incrementar els ingressos de la Generalitat i evitar retallades ens els pressupostos.

"El fons de la qüestió és si té raó Acciona o Agbar i això ha de ser vist pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Ara el Govern ha de decidir què fem en relació al pronunciament del Tribunal Suprem. Cada vegada el marge és més petit per mantenir la situació actual", va concloure Vila.