Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Mollerussa (Pla d'Urgell) acusat de conduir amb una taxa d'alcohol superior a la permesa, fugir de la policia autonòmica, envestir el cotxe dels agents que el perseguien i a més tenir el permís de conduir retirat temporalment per ordre judicial.

Segons han informat els Mossos, els fets van tenir lloc el passat 15 de novembre, quan al voltant tres quarts d'onze de la nit la policia autonòmica va rebre l'avís que hi havia una possible discussió a la població de Palau d'Anglesola, per la qual cosa una patrulla es va dirigir al lloc per atendre el requeriment. Quan els agents van arribar a la zona, van veure un vehicle que feia un gir enmig del carrer i se n'anava del lloc.

Els Mossos d'Esquadra van intentar parar el vehicle, però el conductor va fer cas omís de les indicacions i va envestir el cotxe policial, donant-se a la fuga. Arran d'aquests fets es va iniciar un seguiment per la població de Palau d'Anglesola i, posteriorment, per un camí asfaltat que va cap al municipi de Bellvís. En tot moment el vehicle fugit va circular temeràriament sense respectar cap senyal de trànsit.