Un temps marcadament estable, anticiclònic, amb predomini del sol i temperatures altes per a l'època de l'any acompanyaran la Nit de Nadal, Nadal i Sant Esteve, segons les prediccions de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a Catalunya.

Durant els pròxims dies a Catalunya s'espera que continuï un temps marcadament estable i anticiclònic i, per tant, amb pocs núvols i sense precipitacions, excepte potser alguna feble al Pirineu occidental avui dissabte com a conseqüència del pas d'un feble front fred.

Segons l'AEMET, aquesta situació estable, molt probablement, es prolongarà fins als dies de Nadal i Sant Esteve ja que el potent anticicló, que determinarà les condicions atmosfèriques, es mantindrà estacionari.

Amb aquesta situació, es formaran boires cada vegada més extenses i persistents a les zones planes de les depressions interiors, especialment la de Lleida, sobretot durant els primers dies de la setmana que ve.

Les temperatures diürnes es mantindran per damunt dels valors normals per a aquesta època de l'any, excepte en llocs que es puguin veure afectats per les boires, encara que es poden produir gelades febles a l'àrea pirinenca i només de manera local en altres punts de l'interior.

Quant al vent, en general serà fluix, excepte a l'Empordà on fins al diumenge s'espera tramuntana moderada al nord del cap de Creus.

La setmana que ve és probable que es repeteixin situacions de tramuntana en aquesta comarca.