Gelades moderades als Pirineus i boires en zones de l'altiplà nord EL TEMPS

Madrid, 25 des (EFE) .- L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per avui divendres gelades localment moderades als Pirineus i boires persistents en zones de l'altiplà nord.

Ennuvolat o amb intervals ennuvolats en moltes zones de la meitat nord peninsular al principi, tendint en general a poc ennuvolat, excepte en zones de boires. Predomini de poc ennuvolat o clar a la resta.

Boires a l'altiplà nord, on podrien ser localment persistents, i en les depressions d'Osca i Lleida, sense descartar en altres zones del centre i interior oest de la península.

A la Vall d'Aran, cel ennuvolat sense descartar alguna precipitació ocasional i feble durant el matí, tendint a la tarda a poc ennuvolat. Cota de neu: 1200-1000 metres. A la resta, cel poc ennuvolat amb intervals de núvols baixos al quadrant nord-est. A l'interior, boires matinals sense descartar que puguin ser persistents en punts de la depressió central de Lleida. Temperatures amb pocs canvis o en ascens, a excepció de les màximes en el quadrant nord-est que disminuiran. Gelades moderades al Pirineu i febles a l'interior. A l'Empordà, tramuntana forta o molt forta; al sud de Tarragona, vent del nord-oest moderat amb intervals de fort; a la resta vent fluix.x