31 de desembre de 2014
31.12.2014
40 Años
40 Años

CiU destaca "la determinació, la credibilitat i el realisme" del discurs de Mas

La coalició nacionalista coincideix que la feina més destacada és la que s'ha fet quan tothom ha "remat en la mateixa direcció"

31.12.2014 | 09:05

Jordi Turull, president del grup de CiU al Parlament, ha destacat "la determinació, la credibilitat i el realisme" del discurs de Cap d'Any d'Artur Mas. Al seu parer, no ha "enganyat sobre les dificultats de la situació econòmica" tot i que "sí que s'ha de dir que estem començant a donar-hi la volta". "La feina feta i les decisions preses durant el 2014 fan del tot creïble el discurs del President", ha assegurat un Turull que ha destacat que el 2014 es tanca amb "passos endavant importants" en els àmbits "econòmic, social i nacional". A més, ha subratllat la "determinació" del 9 de novembre de 2014, "el pas polític més important" per a Catalunya en "els darrers 300 anys".

Turull ha coincidit amb Mas en què una de les claus per arribar a aquesta situació ha estat "la suma, quan tots hem anat plegats i remant en la mateixa direcció". I ha afegit que en uns moments "d'esperança" però "d'enormes dificultats" és "una lliçó a tenir en compte pel futur i per tots els àmbits".

És per tot això que el president del grup parlamentari de CiU ha afirmat que "la feina feta aquest 2014, els reptes i les dificultats superades, ens donen esperança per a fer front a un 2015 transcendent en el qual culminarem tot allò endegat aquest any".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema