La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, va advertir ahir del "risc" que a les properes municipals en surtin ajuntaments socialistes "sense ambició i endeutats" o de Convergència i Unió només interessats en "la bandera estelada i la ruptura".

En un acte ahir a Castelldefels, acompanyada de l'alcalde del municipi, Manuel Reyes, la líder dels populars catalans va acusar els governs municipals dirigits per socialistes d'haver deixat "les factures sense pagar" i als alcaldes convergents de només pensar en la independència de Catalunya. La líder popular va assegurar que els ajuntaments del PP són els únics que no pensen en "resignacions ni estelades".

Per això, Sánchez-Camacho va demanar una victòria per golejada del PP a les properes eleccions municipals, davant del risc que suposa, va dir, "la resignació del PSC i l'estelada de CiU". La presidenta del PPC va acusar els consistoris socialistes de manca d'ambició i d'haver deixat factures sense pagar. "Això són els ajuntaments socialistes, els que creaven un munt d'empreses públiques per augmentar el límit del deute i deixar que les factures les paguessin uns altres", va assegurar.

Als governs municipals en mans de CiU els va acusar de només tenir interès en la independència. En aquests sentit, Sánchez-Camacho va defensar que la seva formació és l'única que realment pensa en els veïns del municipis.

La líder popular també va demanar reflexió i responsabilitat als espanyols "ara que Espanya està començant a sortir de la crisi". Per això, va demanar que no s'arrisquin amb el "populisme" de Podem ni amb el d'Artur Mas. A la formació liderada per Pablo Iglesias la va acusar de voler "trencar el sistema democràtic" i Mas de voler "trencar Espanya".