L'Ajuntament de Castelldefels, governat en minoria per Manuel Reyes, del PPC, ha aprovat el pressupost municipal per a aquest any presentat pels grups de la l'oposició (PSC, ICV-EUiA i CiU). En un fet insòlit, els comptes, que prioritzen les polítiques socials i la creació de llocs de treball, van ser aprovats divendres a la nit en un ple extraordinari incloent una esmena a la totalitat abonada per tots els grups polítics.

La ciutat comptarà aquest any amb un pressupost de 59,4 milions d'euros, un 8,32 % més que el 2014, amb els quals es donarà prioritat a qüestions com les beques menjador, les ajudes per a llibres escolars, els plans d'ocupació local o els programes contra la violència masclista. Concretament, el conjunt de partides destinades a l'atenció a les persones augmenta gairebé un 20%, a la vegada que s'incrementa un 30% el pressupost destinat a la gent gran.

"Les persones han estat les nostres prioritat en aquest mandat i ho seguiran sent", va destacar l'alcalde Manuel Reyes, que va destacar també que les partides per a discapacitat augmenten un 300 % i les d'acció social un 200%. "Es tracta d'un pressupost realista que respon a les necessitats dels nostres ciutadans", va subratllar Reyes.