Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones a Terrassa per obligar a una jove a exercir la prostitució i com a presumptes autores dels delictes de prostitució, detenció il·legal, coacció a la prostitució, agressió sexual amb penetració i falta de lesions.

L'operació la van portar a terme agents dels Mossos i de la Guàrdia Urbana de Barcelona, i la investigació es va iniciar a principi de febrer, després que agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona traslladessin a la comissaria de les Corts dels Mossos una dona que estava sent víctima d'explotació sexual. La jove, de 21 anys i natural de Romania, va denunciar que va arribar a Catalunya a l'estiu del 2012 i va estar exercint la prostitució a la zona del Vallès fins a mitjan gener d'aquest any.

Assegurava que estava controlada i explotada per part d'un clan familiar, també romanès, que la maltractava i l'obligava a prostituir-se, fins al punt que la van obligar a mantenir relacions sexuals amb clients malgrat estar malalta de tuberculosi.

Ahir cap a les nou del matí es va portar a terme el dispositiu al número 26 del carrer Mare de Déu dels Neus de Terrassa, que va permetre detenir cinc persones del clan familiar relacionades amb aquesta denúncia, totes amb antecedents policials per fets similars.

Els veïns de la zona consultats per van assegurar que les baralles al carrer era contínues, totes protagonitzades pels membres de la família i que cridaven a altes hores de la nit.