La guanyadora de les eleccions de Barcelona i probable nova alcaldessa, Ada Colau, va demanar ahir als treballadors de l'Ajuntament que no es creguessin els "rumors malintencionats" que corrien, i els va transmetre tranquil·litat assegurant que la seva voluntat era col·laborar i dialogar amb ells. En una carta dirigida a tots els treballadors del consistori (funcionaris, laborals i subcontractats) i publicada en el blog de Barcelona en Comú, Colau va instar aquest col·lectiu a fer-li arribar els seus dubtes i preguntes "abans de creure qualsevol rumor estrany".

El missatge

"Aquestes setmanes i mesos estan circulant molts rumors malintencionats del que suposarà la nostra entrada a l'alcaldia de Barcelona", assegurava en la missiva. A partir d'aquest punt, va sostenir que l'equip que entraria a l'Ajuntament buscava "treballar comptant amb tota l'experiència", i "braç a braç" amb els professionals actuals i els va recordar que un dels seus principals compromisos programàtics era "fer que l'Ajuntament de Barcelona prediqui amb l'exemple en la lluita contra la precarietat, aplicant un segell de qualitat contractual". "Des de Barcelona En Comú confiem plenament en la vostra professionalitat, i sabem que la clau de l'èxit d'un model de ciutat està en el fet que sigui compartit, que el major nombre de gent possible la faci seva i sigui protagonista", va afirmar.

La futura alcaldessa va assegurar que la seva candidatura té el compromís de fer de Barcelona un referent en el món com a ciutat justa i democràtica, "i això passa, sense cap dubte, per la defensa dels serveis públics de qualitat".