La Generalitat no va impugnar els dos lloguers de l'Ajuntament de Torredembarra que investiga el magistrat del jutjat número 1 del Vendrell en la instrucció de la corrupció comesa, presumptament, sota el mandat de l'exalcalde Daniel Masagué (CiU), segons fonts pròximes al cas. El Departament de Governació i Relacions Institucional ha certificat al jutge que no va impugnar cap dels acords presos per l'Ajuntament de Torredembarra per llogar dos locals amb dret a compra.

Governació ressenya la documentació administrativa que li consta, com les actes dels acords de la junta de govern del 17 i 29 de desembre del 2011 per llogar un local al carrer de la Riera de Gaià, que segueix sense ús des d'aleshores. També les actes de data 3 de març del 2011 i 21 de febrer del 2013 en què, com a assumpte sobrevingut, s'acorda llogar un local al carrer Garraf i Priorat, on es va instal·lar la Guàrdia Urbana.

Els grups municipals del PSC i d'ERC, van denunciar, entre d'altres presumptes irregularitats, que es pagaven uns 18.000 euros el mes per aquests dos locals buits. El 26 de juny de l'any passat, la Guàrdia Civil va detenir l'alcalde, sis regidors i dos empresaris.