La Guàrdia Urbana va detenir un home acusat de matar la seva mare, de 70 anys, al seu domicili de Barcelona, després que el suposat autor del crim s'hagués entregat a la policia. Segons va informar l'Ajuntament de Barcelona, el crim va tenir lloc cap a les vuit del matí, quan el detingut va apunyalar la seva mare a casa seva, al carrer doctor Aiguader, al barri barceloní de Ciutat Vella.

Després de cometre el crim, el presumpte parricida va sortir al carrer i va confessar l'homicidi a una patrulla de la Guàrdia Urbana que es va trobar a la zona. Aleshores, els agents van arrestar l'agressor i, davant els símptomes que presentava, el van conduir a un Centre d'Atenció Primària (CAP), on es va recomanar que ingressés en un centre psiquiàtric després de fer-li una valoració mèdica inicial. Així doncs, la Guàrdia Urbana va portar el detingut a un centre hospitalari, en què va quedar ingressat a la unitat especialitzada de psiquiatria.

Agents de l'àrea d'Homicidis dels Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la investigació del crim, per la qual cosa van inspeccionar el domicili on va tenir lloc l'apunyalament a la recerca d'uns indicis que permetin aclarir les circumstàncies de l'homicidi. A més, els Mossos d'Esquadra tenen previst prendre declaració al presumpte homicida quan els ho permeti el seu estat de salut mental.