28 de juny de 2015
28.06.2015

Iceta assegura que el PSC està disposat a parlar amb Podem i ICV

El primer secretari del PSC reitera que les eleccions no seran plebiscitàries "com es demostra en les enquestes"

28.06.2015 | 00:00

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va assegurar que el seu partit està "disposat a parlar" amb Podem i ICV, formacions que aquesta setmana han segellat un acord per concórrer juntes a les properes eleccions catalanes, previstes per al mes de setembre. Iceta, que va visitar el vaixell Artic Sunrise de Greenpeace i va mantenir una reunió amb els responsables de l'organització ecologista, va revelar que "ells no s'han dirigit a nosaltres, però estem disposats a parlar amb tots".
Va felicitar Iniciativa i Podem per "l'esforç de confluència que estan fent, que contribueix a aclarir el panorama polític", i va recordar que "les esquerres ha d'unir-se i coordinar-se com han fet en els ajuntaments, com està permetent el canvi en moltes comunitats autònomes, i per tant estem oberts a parlar amb ells de programa de compromisos polítics i de suports mutus en el moment en què es puguin donar".
Iceta va reiterar la posició dels socialistes que les eleccions de Catalunya no són plebiscitàries, "com està demostrant molta gent quan està opinant en les enquestes".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook