Ada Colau ha dit prou pel que fa a les crítiques rebudes els darrers dies per la contractació del seu marit, l'economista Adrià Alemany. La paciència de la nova alcaldessa de Barcelona es va esgotar ahir, quan a través d'un escrit publicat al seu perfil de Facebook va voler deixar clar quines tasques durà a terme el seu espòs. «Adrià, un dels fundadors de Bcomú, treballarà a l'organització BComú, no a l'Ajuntament, cobrant menys del que cobra a la seva feina actual. I ho farà per convicció i mèrits propis, no perquè sigui el meu marit», va assegurar Colau, qui també va afegir que es fa «molt pesat» patir «difamacions constants». «Però quan afecten éssers estimats que no en tenen cap culpa, es converteixen -les difamacions- en intolerables», afegeix en el seu missatge.

«El titular "Ada Colau contracta la seva parella" és rotundament fals, com és falsa la informació malintencionada que el seu sou prové de l'Ajuntament», va subratllar. «Des del primer dia s'ha deixat la pell per impulsar el projecte, de forma desinteressada i sense esperar cap reconeixement», va dir la batllesa, que va definir Alemany com «algú brillant, que aporta moltíssim, i que ha tret temps de sota les pedres per ajudar que guanyéssim les eleccions».

«Fruit de la victòria electoral, BComú ha vist augmentar molt les seves responsabilitats i tasques i, per això, la coordinadora de l'organització, no jo, ha decidit oferir a ell i a altres persones una feina remunerada», va precisar Colau, que va accentuar que aquest sou «no» prové de l'Ajuntament.