10 de setembre de 2015
10.09.2015

Rivera demana el «vot massiu» per frustrar el pla secessionista

Confia que Artur Mas dimiteixi després de les eleccions en veure que no hi ha majoria independentista

10.09.2015 | 07:53
Albert Rivera.

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha fet una crida als catalans perquè acudeixin massivament a votar el 27-S i així poder frustrar el pla secessionista del president de la Generalitat, Artur Mas, de qui espera i desitja que dimiteixi després de reconèixer que no hi ha una majoria independentista.
Rivera va assegurar que el 27-S els catalans tindran l'oportunitat de «signar la carta de dimissió d'Artur Mas» i que es pot «fer a les urnes amb vots» i amb una participació «massiva». «Si ens mobilitzem i aconseguim que els que no som nacionalistes creixem durant la campanya electoral i aconseguim millor resultat que el que indiquen les enquestes podem aconseguir una majoria alternativa», va afirmar.

Culpa dels nacionalistes
Rivera, que considera que Catalunya ha arribat fins aquí perquè «els nacionalistes han fet el que han volgut en els governs de Pujol i en els tripartits i perquè el PSOE i el PP els ho han permès», indica que «no hi ha escons suficients, ni tan sols tots els del Parlament català, per saltar-se les lleis democràtiques».
En aquest sentit, es va mostrar confiat que els separatistes no obtinguin majoria absoluta i que es pugui formar un Govern alternatiu format pels partits que «amb diferències ideològiques» estiguin d'acord en ser dins d'Espanya i d'Europa i a regenerar la Generalitat.
Rivera assegura que Ciutadans és l'única formació a Catalunya que «surt amb ganes a guanyar el partit» del 27-S, mentre que altres «donen la batalla per perduda» o es dediquen a «parlar només del compliment de la llei», en clara al·lusió al PP.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook