El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha requerit a dues empreses que aportin tota la documentació que obri en el seu poder sobre el repartiment i manteniment en els dies previs a la consulta del 9N dels ordinadors que es van utilitzar en el procés participatiu. En un acte, a què va tenir accés Efe, el magistrat que instrueix la causa del 9N, Joan Manel Abril, fa un pas més en les diligències demanades fins ara i demana a Inet Inst. SL i Securitas Direct Espanya Sau les dades sobre el repartiment i manteniment d'aquests ordinadors, després de demanar a la Generalitat el 13 d'octubre passat les factures de compra i transport als punts de votació.

Amb aquestes diligències, acordades a instàncies de Manos Limpias, el TSJC pretén descobrir si una vegada que el Tribunal Constitucional va suspendre la consulta, el 4 de novembre de l'any passat, el govern català va continuar gestionant la votació donant instruccions en aspectes concrets com el repartiment i manteniment dels gairebé 7.000 ordinadors que la Generalitat va adquirir per al 9N.

En el seu escrit, el magistrat ?requereix a més a l'empresa Akamai Technologies Spain SLU que ?aporti una còpia exacta o imatge de ?l'allotjament web (hosting) on ?estigui el projecte de la pàgina de ?participació impulsada pel govern ?català per al 9-N, www.participa2014.cat, incloent-hi un llistat dels arxius d'entrada i ?manipulació des de la seva creació fins ara.