Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 39 anys acusat de matar una persona i ferir-ne greument una altra, a les quals va atacar amb una arma blanca durant una discussió a Badalona dilluns passat a la matinada. Segons va informar ahir la policia catalana, el detingut és un home de 39 anys i nacionalitat xinesa, igual que el mort i el ferit greu en la baralla.

El sospitós va ser detingut dimarts passat al matí, si bé la seva detenció no va transcendir fins ahir, després que a la tarda mateix passés a disposició judicial.

Els fets van ocórrer cap a les 3 de la matinada de dilluns passat, al carrer Alfons XII de Badalona, quan dos homes van ser atacats amb arma blanca: un d'ells, de 37 anys, va morir poc després a causa de les lesions, mentre que l'altre, de 20 anys, va quedar ferit greu i va ser traslladat d'urgència a un hospital.

Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta per aclarir les circumstàncies d'aquest succés, i no descarten que pugui haver-hi més detencions els propers dies.