16 de desembre de 2015
16.12.2015
40 Años
40 Años

La Fundació Arrels proposa un nou recompte de gent sense llar a Catalunya

16.12.2015 | 00:00

El director de la Fundació Arrels, Ferran Busquets, va demanar ahir la col·laboració de totes les entitats que treballen contra la pobresa per portar a terme al maig del 2016 un recompte de totes les persones que dormen al carrer a tot Catalunya, ja que ara no hi ha xifres oficials.
Durant la primera trobada catalana d'entitats i institucions que atenen persones que dormen al carrer, Busquets va avançar que aquest recompte, que sí que s'efectua a la ciutat de Barcelona cada dos anys, inclourà aquesta vegada una enquesta a les persones que dormen a la intempèrie per tenir més coneixement sobre el fenomen.
Més de 200 persones, la meitat d'elles tècnics d'entitats privades i l'altra meitat, d'institucions públiques, van participar ahir al Born Centre Cultural en la jornada titulada «Dormir al carrer a Catalunya».
En la jornada hi va participar Mark McPherson, representant de HomelessLink, de Londres, una xarxa de més de 500 entitats que treballen coordinadament perquè ningú dormi al carrer i que ha explicat la realitat d'aquesta problemàtica al seu país.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema