Un home de 44 anys que conduïa una motocicleta va morir ahir a l'hospital com a conseqüència de les ferides sofertes en l'accident de trànsit que va patir ahir al districte barceloní de l'Eixample.

Segons que va informar ahir l'Ajuntament de Barcelona, el sinistre va tenir lloc a la cruïlla del carrer Aribau amb el carrer Diputació quan, per causes que de moment es desconeixen, un home va caure de la moto que conduïa i va topar contra un contenidor i un arbre situats al xamfrà.

El motorista va resultar greument ferit i va ser traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques -SEM- a l'hospital, on finalment va morir ahir a la matinada de dijous.

L'accident va passar a les 21:55 hores de dimarts i al lloc dels fets es van desplaçar efectius de la Guàrdia Urbana, que estan investigant les causes del sinistre.

Balanç del cap de setmana

La víctima se suma a les tres persones que van perdre la vida en els dos accidents de trànsit mortals que es van produir a les carreteres i autopistes catalanes el cap de setmana passat, entre les tres de la tarda del divendres fins a les vuit del vespre de diumenge, segons el balanç del Servei Català de Trànsit. El sinistre més greu es va produir el dissabte a la N-340 a Camarles, on els conductors d'una autocaravana i un camió van morir en xocar frontalment. En el sinistre també va resultar ferida de poca gravetat una passatgera de l'autocaravana.