La Mesa i la Junta de Portaveus han acordat reservar els dies 4, 5 i 7 de gener per celebrar un possible ple d'investidura si s'assoleix un acord. Després de l'empat aritmètic de l'assemblea de la CUP aquest diumenge a Sabadell i a l'espera del Consell Polític cupaire del dia 2, l'òrgan parlamentari ha decidit, sense convocar-lo formalment encara, que la tarda del dia 4 es destinaria a la intervenció del candidat a la presidència, i que la primera i la segona volta es farien els dies 5 i 7 de gener. A més, la Mesa i la Junta també han acordat conjuntament posposar el ple de pobresa, que havien demanat PSC i CSQP, fins al proper període de sessions. Si hi ha eleccions, l'acord també estipula que no es bloquejaran compareixences dels consellers en la Diputació Permanent si se sol·liciten.

La Mesa i la Junta de Portaveus han acordat reservar els dies 4, 5 i 7 de gener per si és possible celebrar un ple d'investidura llavors. L'endemà de l'assemblea de la CUP, la decisió s'ha pres a l'espera del què decideixin els cuparies en Consell Polític el 2 de gener. Si tira endavant, hi hauria una reunió de l'òrgan polític el dia 4 al matí i a la tarda la intervenció del candidat a la presidència. Els dies 5 i 7 de gener servirien per dur a terme la primera i la segona volta de votació. També s'hi inclouria l'elecció de senadors.

D'altra banda, la Junta ha decidit posposar fins al proper període de sessions el ple temàtic de pobresa que volien PSC i CSQP per controlar l'acció del Govern, en aquest cas en funcions. A pocs dies perquè es resolgui si s'investeix un govern nou o si hi ha noves eleccions, diverses fonts consideren que celebrar el ple ara tenia poc sentit. Si hi haguessin eleccions, i per tant s'allargués el caràcter en funcions del Govern, l'acord de la Mesa i la Junta també recolliria que no es bloquejarà la compareixença de consellers a la Diputació Permanent si se sol·liciten.