Marta Pujol Ferrusola, filla de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, va demandar l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per acomiadament improcedent després que el consistori hagi tret a concurs la plaça de Tècnic Superior Arquitecte que ella ocupava. Segons va avançar La Vanguardia, la segona dels set fills de Jordi Pujol i Marta Ferrusola considera que el lloc de treball li correspon a ella per antiguitat. Fonts municipals van confirmar a Efe que la denúncia es va rebre la setmana passada.

En un primer moment, quan el mes de novembre passat es va convocar la plaça, Marta Pujol va deixar el lloc de treball que ocupava sense ser funcionària i va presentar una reclamació a l'Ajuntament per ser readmesa. En ser-li desestimada, va presentar la denúncia per "acomiadament improcedent" al jutjat de Mataró.

La contractació de Marta Pujol Ferrusola per part de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt la va donar a conèixer el principal partit a l'oposició, Nou Sant Vicenç, que va presentar una instància a l'Ajuntament sol·licitant còpia dels últims contractes d'arquitecte tècnic, enginyer municipal i arquitecte municipal.