13 de febrer de 2016
13.02.2016

El repte més gran d'en Pep

Pep Zafra és un bomber d'Olot que recorda la família, amics i companys abans que l'operin d'un tumor cerebral en un emotiu vídeo

17.03.2016 | 13:05
El repte més gran d'en Pep

Pep Zafra Brau, conegut bomber d´Olot, s´enfronta aquest dimarts a un dels principals reptes de la seva vida. L´operen d´un tumor cerebral. En les darreres hores ha començat a difondre´s un vídeo entre els seus companys i amics en el que el propi Brau es mostra la seva voluntat de lluitar contra la malaltia i on explica que el més important de tot és que "m´ho he passat de collons", que "sóc l´home més feliç del món" i que si no supera la malaltia quedarà el record que la gent tingui d´ell.

En el vídeo, gravat per la seva parella, li fa un cant a aprofitar tots els moments de la la vida. Recorda la seva joventut, les sortides a les festes majors, la seva afició per l´escalada, l´oportunitat de conèixer músics com Gerard Quintana o Migue Bosé, els bons moments amb els seus companys bombers i amb la seva parella i els seus fills. "Sóc l´home més feliç del món" diu Pep Zafra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit