Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió d'un grup de persones a dues dones de l'associació Barcelona amb la Selecció, en una carpa instal·lada al barri barceloní de Sant Andreu en la quaal la plataforma difonia informació sobre les pantalles que instal·larà per veure l'Eurocopa. Segons va informar la policia catalana, els Mossos han obert una investigació arran de la denúncia presentada per les dues dones agredides i està fent gestions per identificar les persones que les van atacar.

L'agressió va passar dissabte a la tarda en una carpa, on les dues dones estaven facilitant informació sobre les gestions de la seva plataforma per instal·lar pantalles gegants a Barcelona on seguir els partits de l'Eurocopa, segons consta en la seva denúncia.

La plataforma assegura que les joves, que van rebre assistència mèdica, van ser agredides per un grup de cinc persones que les van amenaçar i van insultar mentre els deien "espanyoles".

Barcelona amb la Selecció instal·larà una pantalla gegant a l'aire lliure per seguir els partits de la selecció espanyola a partir de vuitens de final en l'Eurocopa de Futbol, després de negociar una alternativa amb l'Ajuntament de Barcelona, que es negava a cedir un espai públic per a la retransmissió dels partits.

En un comunicat, el president del grup del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, va condemnar l'agressió i va demanar que es posi fi a "les mordasses intimidatòries", alhora que va reivindicar que els partits d'Espanya es puguin seguir en pantalles gegants "de la mateixa manera que fan altres ciutats".

De la seva banda, el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, va exigir a la Generalitat que "prengui cartes en l'assumpte, davant la proliferació d'episodis de violència i coacció" contra no independentistes.