Els Mossos d'Esquadra van detenir a Calldetenes, Osona, a un conductor ebri que anava donant tombs de forma perillosa i que va provocar un petit incendi en un marge de la carretera, ja que circulava sense un pneumàtic, el que va originar una gran quantitat d'espurnes pel fregament de la llanta amb l'asfalt.

Segons va informar la policia catalana, el conductor, de 37 anys, nacionalitat espanyola i veí de Manlleu, va ser detingut el passat 19 de juny a l'Eix, a l'altura de Calldetenes, després de circular de forma perillosa.

Una patrulla de paisà dels Mossos d'Esquadra va veure al turisme donant tombs i va comprovar que, a més, circulava sense un dels pneumàtics. Acte seguit, els Mossos van detenir el turisme i van demanar el suport d'una patrulla de trànsit. Els agents li van demanar al conductor que se sotmetés a la prova d'alcoholèmia, davant els símptomes evidents que anava ebri, tot i que l'arrestat es va negar. Davant d'aquesta negativa, i perquè havia originat un greu risc per a la circulació a més d'haver conduït sota els efectes de l'alcohol, els Mossos van procedir a la seva detenció.