04 de agost de 2016
04.08.2016

Mor una dona alemanya de 73 anys en una platja de Vila-seca

04.08.2016 | 00:00

Una dona de 73 anys de nacionalitat alemanya va morir ahir al matí a la platja de la Pineda, al terme municipal de Vila-seca, segons van confirmar diverses fonts de Protecció Civil i el Sistema d'Emergències Mèdiques. Els fets s'han produït al voltant de tres quarts d'onze del matí a la zona coneguda com el Pinar de Perruquet de la platja de la Pineda, on en aquells moments hi havia vigilància i hi onejava la bandera verda. Una nota informativa de la Creu Roja apunta que la dona accidentada es va desplomar en el moment en què va entrar a dins l'aigua, concretament a la zona propera a l'espigó del pantalà.
Segons aquesta informació, els socorristes, amb l'ajuda d'un usuari de la platja van poder treure el cos de la dona alemanya que no es trobava en una zona gaire profunda. En un primer moment la dona estava conscient però tenia dificultats per respirar.
El Sistema d'Emergències Mèdiques, va alertar immediatament per una trucada al 112, que es va desplaçar a la zona dels fets amb una ambulància medicalitzada i una altra de convencional però, malgrat les maniobres de reanimació, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook