Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat dilluns el propietari de tres clíniques dentals Novadent, situades a Bellpuig, les Borges Blanques i el Pont de Suert, per haver instal·lat presumptament càmeres de vídeo amagades en vestidors i en un lavabo de les consultes suposadament amb l'objectiu d'espiar a treballadores i clients. Una treballadora va posar els fets en coneixement de la policia en descobrir la seva filla, menor d'edat, una càmera al lavabo d'una de la clínica de Bellpuig, segons va avançar ahir el diari Segre.

Arran de la denúncia, els mossos van localitzar i intervenir càmeres ocultes en els vestidors de les clíniques, a més de la del lavabo, motiu pel qual van arrestar el presumpte responsable de la col·locació dels aparells, segons van confirmar fonts policials. Després de prendre-li declaració als jutjats de Cervera dijous passat, la jutge va imputar al propietari de les clíniques pels delictes de pornografia infantil i revelació de secrets, segons recull el rotatiu lleidatà. El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs. La policia investiga ara si les imatges enregistrades haurien pogut ser difoses.

Així mateix, un cop sabuts els fets, els Mossos també van intervenir ordinadors en els habitatges propietat del detingut del Pont de Suert i les Borges, segons el mateix diari lleidatà. Aquest rotatiu assegura a més a més de la dona que ho va descobrir, altres dues treballadores s'haurien sumat a la denúncia presentada per la primera empleada.