26 de agost de 2016
26.08.2016

Ballesteros aposta per «reformar» el PSC però descarta liderar-lo

26.08.2016 | 07:22

L'alcalde de Tarragona, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, no optarà a liderar el PSC en el congrés que té previst celebrar el partit el pròxim mes d'octubre. Així ho va assegurar durant una entrevista en què va deixar clar que aposta per una «reformulació» dels principis del socialisme i una renovació en profunditat del partit. «Es renovarà segur, serà un congrés molt important i del que se'n parlarà abans i després», va manifestar Ballesteros.
El dirigent socialista va descartar, però, liderar aquest partit, encapçalat actualment per Miquel Iceta i, pel moment, únic candidat davant del nou congrés. «Fa temps que dic que la meva única prioritat en política és l'alcaldia i Tarragona. No em presentaré per dirigir el PSC en primera línia ni com a primer secretari», va afirmar amb contundència, malgrat estar disposat a formar part de la nova executiva que sorgeixi en el congrés.
Malgrat apostar per la reformulació, Ballesteros va deixar clar que no cal canviar-ne el nom, com Convergència. «No hem d'amagar les sigles ni ens n'hem d'avergonyir. Crec que ens podem seguir dient així» va etzibar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook