Un adolescent que estava practicant a l´skatepark de Viladecans (Baix Llobregat) ha mort aquesta setmana després de patir un accident amb el seu patinet. Els fets van passar dimecres a la zona d´esbarjo de l´Avinguda Torre Roja quan el menor va caure sobre el seu patinet. Fonts properes a la investigació han explicat a l´ACN que la caiguda va provocar lesions de gravetat al jove ja que el mànec del patinet se li hauria clavat a l´estómac. La víctima, de 14 anys, va ser atesa pel Servei d´Emergències Mèdiques (SEM), que la va traslladar en estat crític a l´Hospital Sant Joan de Déu, on va morir. Al lloc dels fets també va actuar la Policia Local de Viladecans i els Mossos d´Esquadra.

Usuaris de l'skatepark han explicat a l'ACN que la víctima va tenir l'accident dimecres quan practicava amb un patinet, no amb un monopatí com s'havia apuntat inicialment. Segons el seu testimoni, el jove, quan feia la maniobra per sortir del fossat de l'skatepark es va clavar el mànec del patinet a l'estómac produint-se una ferida oberta que, ja a l'hospital, li va provocar la mort malgrat la ràpida actuació dels equips d'emergències.

Fonts de l'Ajuntament de Viladecans han assegurat que l'skatepark, que es va inaugurar fa tot just un any i mig, el mes de febrer de 2015, complia amb tots els requisits de seguretat.