En el moment de l'entrevista, Quintana anuncia que a Salt han arribat als 42.000 inscrits. Amb un creixement molt elevat en els últims dies, es mostra convençuda que superaran els 60.000. "Contentíssims no, el següent", diu.

Tothom es fa la pregunta. Aquest any serà l'últim?

Aquest any serà l'últim, el que ve ja serà per celebrar-ho.

Sí?

Jo n'estic convençudíssima.

Hi ha ajudat que el president anunciés que vindria a Salt?

Que vingui ha ajudat a pujar els ànims. A la gent, si li faltava una mica d'adrenalina per venir i animar-se, els ha convençut al 100%.

Per vostè què creu que fa especial a la Diada d'aquest any?

Per primera vegada tots els territoris seran en un lloc diferent. Estem en cinc punts connectats. Per exemple, podem aconseguir que la gent gran que no podia venir es pugui acostar al punt que fem la celebració i demostrem que tots som Catalunya i que som cinc punts connectats alhora.

Com anirà un acte amb representació de cada territori?

A Salt hi haurà dues pantalles connectades amb el que passa a cada moment. Quan un punt fa alguna cosa, els altres ho miren, fins que arribem tots al punt final que serà quan ho fem tots alhora.

Quina recomanació donaria a la gent que estigui anant a Salt?

Primer recomanaria que vinguin amb temps, paciència i ganes de passar-s'ho bé com fem els catalans. Demostrar el que volem però amb la nostra rauxa i com ho hem fet sempre. A partir d'aquí seguir les indicacions i que tot el país vegi que a Catalunya estem a punt i que els polítics se n'adonin.

Quan acabarà tot l'acte?

Un cop acaben els cinc punts, es fa conjunt. Es tirarà un coet des dels cinc punts alhora que indicarà el moment que conjuntament es fa el batec del cor i cantarem Els Segadors simultàniament i l'acte s'haurà acabat però a Salt tenim dos grups a l'escenari que acabaran d'amenitzar el dia perquè la gent marxi esglaonadament.