Un usuari anònim va amenaçar de mort al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i als seus fills a través de Twitter. «Escolta, fill de puta, segueixes d'independentista i tu i els teus fills s'empassaran un tret», diu en el missatge que està acompanyat d'una fotografia on es veu una persona encaputxada amb una pistola a la mà. Twitter avisa amb un missatge que la fotografia «pot contenir material sensible». En un altre missatge del seu compte, el mateix anònim que s'anomena Akisukinho escriu «vaig ben carregat» i publica una fotografia on es veuen dues caixes tancades amb una etiqueta on es llegeix «1.000 cartutxos 5,56 x 45 mm».

Els Mossos d'Esquadra van avançar ahir que ja ho estan investigant i han obert diligencies, de manera que s'informarà l'autoritat judicial competent.

Fa uns dies un altre usuari, en aquest cas de Facebook i fent públic el seu nom i cognom, va amenaçar de mort el president, en aquest cas amb una amenaça de bomba al seu cotxe. En un primer moment Puigdemont ho va denunciar públicament i a la policia però va retirar posteriorment la denúncia, una vegada l'autor del missatge va demanjar perdó públicament al president.