01 de novembre de 2016
01.11.2016

El president Puigdemont ja té el seu propi caganer

Caganer.com li ha fet entrega de la figura al Palau de la Generalitat li ha demanat suport per aconseguir que el caganer s'erigeixi com a souvenir típic català

01.11.2016 | 14:21
El president Puigdemont ja té el seu propi caganer

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ja té el seu propi caganer. Li han entregat diversos membres de la família Alòs Pla, de Caganer.com, que han explicat a Puigdemont des de fa molts anys l'empresa de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) treballa per tal que el caganer es converteixi en souvenir típic català, trencant amb la seva vinculació exclusiva al pessebre i el període nadalenc i convertint-lo en icona de la cultura catalana. En aquest sentit li han demanat a Puigdemont suport institucional per aconseguir-ho.

Ja des dels inicis Caganer.com va fixar-se l´objectiu de donar a conèixer la cultura catalana arreu del món, i ho aconsegueixen any rere any a través de la creació de figures de personatges coneguts a diferents països, especialment polítics i futbolistes (Obama, Hillary Clinton, Trump, Merkel, Cameron, Messi, Suárez, etc.). El gerent de Caganer.com, Sergi Alós, afirma que "amb la difusió dels caganers a nivell internacional, estem contribuint a les marques Costa Brava, Barcelona i Catalunya, perquè si parlen de caganers, parlen de Torroella de Montgrí, de Girona, de Barcelona i de Catalunya".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema