Una dona i una home, aquest últim probablement d'origen búlgar, han mort aquest dijous a primera hora del matí en un greu accident de trànsit a la carretera C-37, al punt quilomètric 91, entre Manresa i Sant Salvador de Guardiola. En el xoc, que s'ha produït poc abans d'un quart de 7 del matí en un tram de boira densa i amb la calçada humida, s'hi han vist implicades inicialment dues furgonetes, una Citorën que distribuïa premsa i una Iveco de matrícula búlgara, que han xocat frontalment. Com a conseqüència del violent impacte els conductors d'ambdós vehicles han mort i els Bombers de la Generalitat han hagut d'excarcerar els cossos ja sense vida.

A resultes d'aquesta primera col·lisió, dos vehicles més que anaven en sentit Igualada, un turisme i una furgoneta que transportava productes de brioixeria, han acabat col·lidint i una tercera persona, el conductor del turisme, ha resultat ferit de caràcter menys greu i ha estat traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers, tres ambulàncies del SEM a més dels vehicles dels serveis funeraris.

Hores d'ara la C-37 continua tallada en tots dos sentits de la marxa, entre el quilòmetre 91 i 93, i es fan desviaments per dins de la població. També està tallat l'accés des de la C-25. Hi ha importants retencions a la carretera C-37z, entre el barri del Xup fins l'entrada a Manresa.