Una parella de Ripollet (Vallès Occidental) s'ha assegut avui al banc dels acusats en un judici ràpid per haver-se'n anat presumptament de festa a una discoteca la passada Nit de Cap d'Any, deixant la seva filla de tres anys dins del seu cotxe estacionat al carrer.

Segons han informat fonts policials, la policia catalana va denunciar la parella davant el jutjat després de ser avisada per un veí que una nadó feia vint minuts que era sola a l'interior d'un cotxe estacionat al carrer a Ripollet.

Al costat d'efectius de la Policia Local de Ripollet, els Mossos d'Esquadra van dur a terme les gestions oportunes per identificar els pares de la petita, als quals finalment van localitzar en un local d'oci pròxim on s'estava celebrant una festa amb motiu de la nit de cap d'any.

La parella, que ahir va prestar declaració a la comissaria de la policia catalana, va adduir que havia deixat momentàniament dormint la nena al cotxe mentre ells tornaven al local de l'oci a acomiadar-se dels seus familiars i amics, però que no eren conscients d'haver-la abandonat durant tanta estona.

Els pares de la menor han estat jutjats avui en un judici ràpid en un jutjat d'instrucció de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). EFE