n La conductora d'un vehicle de 51 anys va morir, la dona que l'acompanyava va quedar ferida crítica i el conductor d'un segon cotxe va quedar ferit lleu en topar al migdia els dos turismes a la C-59, a l'altura de Palau-solità i Plegamans.

Segons que va informar el Servei Català de Trànsit, l'accident va succeir cap a tres quarts d'una del migdia a l'altura del quilòmetre 5 de la C-59, quan, per motius que s'investiguen, van xocar dos turismes. A causa de l'accident, va morir A.M.F.L., una dona de 51 anys i veïna de Sabadell, que conduïa un dels vehicles implicats, i la passatgera que ocupava el seient del copilot va quedar ferida de gravetat i va ser traslladada en estat crític en un helicòpter medicalitzat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Per la seva banda, el conductor de l'altre turisme implicat va patir ferides lleus de les quals va ser atès a l'Hospital de Mollet. A conseqüència de l'accident, la C-59 va quedar totalment tallada fins a tres quarts menys cinc de dues, quan es va obrir en sentit nord i es van poder habilitar desviaments.