El Departament d'Ensenyament de la Generalitat ha publicat avui el calendari de preinscripció per als estudis postobligatoris als centres del Servei Català d'Ensenyament per al curs 2017-2018.

El període de presentació de sol·licituds per a l'accés a qualsevol modalitat de batxillerat i de grau mitjà serà entre el 16 i el 24 de maig, la publicació de la llista d'alumnes admesos i d'espera serà el 3 de juliol; i el període de matrícula ordinària estarà obert del 4 a l'11 de juliol.

Les sol·licituds per als cicles formatius de grau superior es podran presentar del 25 al 31 de maig; el 12 de juliol es farà pública la llista d'espera i dels alumnes admesos; i el període de matrícula per als seleccionats estarà obert del 13 al 20 de juliol.

Els aspirants a entrar en cicles formatius d'arts plàstiques i de disseny de grau mitjà hauran de realitzar la sol·licitud entre el 16 i el 24 de maig; la relació d'alumnes admesos i en espera sortirà el 3 de juliol; i el període de matrícula ordinària serà del 4 a l'11 de juliol.

Per als de grau superior, les peticions hauran de formalitzar-se del 25 al 31 de maig; la llista d'alumnes admesos i en espera es farà pública el 12 de juliol; i els estudiants seleccionats hauran de matricular-se del 13 al 20 de juliol.

Els estudiants que vulguin entrar en els programes de formació i inserció hauran de presentar les seves sol·licituds del 15 al 26 de maig; les entrevistes personals seran del 15 de maig al 5 de juny; la relació d'alumnes admesos es publicarà el 3 de juliol; i el període de matrícula estarà obert de l'1 al 8 de setembre.

Des del Departament assenyalen que l'oferta inicial de places a batxillerat, cicles formatius de formació professional de grau mitjà i superior, de cicles formatius d'arts plàstiques i disseny de grau mitjà i superior, i de programes de formació i inserció (PFI) es donarà a conèixer el 12 de maig.