Una dona de 35 anys ha resultat ferida de consideració menys greu, després que el vehicle en que anava, una ambulància que estava de servei, hagi atropellat tres rucs, a la carretera C-16, al terme de Puig-reig, en direcció Berga. Els fets han tingut lloc cap a 2/4 de 6 del matí d'aquest dilluns, al quilòmetre 75,8 de l'eix del Llobregat.

Tot i que en un primer moment s'havia informat que l'ambulància havia atropellat un sol ruc, finalment i segons han ampliat fonts dels Mossos d'Esquadra, han estat tres els animals atropellats. Dos dels rucs han mort en l'accident i un tercer ha sobreviscut. Els Mossos d'Esquadra han localitzat el propietari dels animals, que s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per recollir el ruc que ha sobreviscut.

La persona afectada ha estat traslladada en ambulància a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. L'ambulància que ha atropellat els animals es desplaçava a realitzar un servei en el moment dels fets, per la qual cosa, no portava cap pacient. A causa del xoc, el vehicle ha quedat malmès i ha calgut activar una segona unitat per substituir el vehicle d'emergències.

Dues dotacions dels Bombers han treballat al lloc de fets per netejar la calçada.