La C-65 presenta fins a 19 quilòmetres entre Llabilles i Llagostera i 13 a la C-35 entre Vidreres i Llagostera.

Nombrosos embussos es registren aquesta tarda a les carreteres catalanes amb motiu dels desplaçaments per la revetlla de Sant Joan, principalment a les sortides de Barcelona i a l'autopista AP-7.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, a l'AP-7, en sentit Girona, hi ha retencions de 36 quilòmetres entre el Papiol i Cardedeu, i a la mateixa autopista però en direcció a Tarragona hi ha 19 quilòmetres de retencions entre Sant Cugat i Martorell.

Retencions de fins a 13 quilòmetres es registren també a la C-32 i la C-35, a Castelldefels i Llagostera, i de 10 quilòmetres a la B-10, al Nus de Trinitat, a Barcelona, en sentit nord, i a la C-31, entre Castelldefels i Sitges.

En l'enllaç entre la C-31 i la B-20, a Montgat, hi ha embussos de 7,5 quilòmetres i a la C-32, a Argentona, de 6 quilòmetres.

Gairebé mig milió de vehicles inicien avui l'operació sortida de l'àrea metropolitana de Barcelona amb motiu de la festivitat Sant Joan, que coincideix amb l'inici de les vacances escolars, segons la previsió del Servei Català de Trànsit (SCT).

La majoria de desplaçaments es dirigeixen cap a les zones costaneres, per la qual cosa les vies més problemàtiques són les de l'àrea metropolitana, l'AP-7 i les carreteres d'accés a destins de platja.

En total, l'SCT preveu que entre avui divendres a les 15.00 hores i dissabte a la mateixa hora surtin de l'àrea de Barcelona un total de 499.000 vehicles.

De la seva banda, en l'operació tornada, que es concentrarà entre les 12.00 i les 00.00 hores de diumenge, es mobilitzaran un total de 339.000 vehicles, especialment entre les 18.30 i les 21.30.

Els Mossos d'Esquadra desplegaran un total de 532 efectius que muntaran un total de 71 controls policials de drogues i alcohol amb motiu de la revetlla de Sant Joan.