Un noi de 28 anys i veí de Sant Joan de Vilatorrada es troba ingressat a la UCI, a Terrassa, després de rebre una pallissa al Passeig de Pere III de Manresa. Segons informa Regió7, la víctima, i dos amics més, van ser assaltats ara fa vuit dies per un grup de 12 menors que van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra. Dos d'ells han estat internats en un centre educatiu de reforma de menors. Els dotze joves serien usuaris del centre de protecció de menors Estrep de Sant Salvador de Guardiola.

Els fets van tenir lloc diumenge 25 de juny, cap a les 8 del vespre. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, els tres nois caminaven pel Passeig quan van veure un grup reduït de menors a qui no coneixien i que els va increpar. Espantats, van accelerar el pas, però els menors els van començar a seguir, afegint-se més nois a la persecució. Un cop al pati del Kursaal va tenir lloc la brutal pallissa. Els tres joves van rebre cops de puny i puntades de peu, agressions que van continuar tot i que una de les víctimes, el noi de 28 anys que ara és a la UCI, va caure al terra. El jove va ser traslladat d'urgència a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa amb nombroses contusions i traumatismes cranioencefàlics, però per la gravetat de les ferides els metges el van derivar directament a Terrassa. Els altres dos agredits, d'entre 27 i 29 anys, van patir ferides lleus.

Enxampats al carrer Mossèn Vall

Vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra van acudir al lloc dels fets i va començar la recerca dels menors. Els agents els van localitzar al carrer Mossèn Vall, on es va procedir a la seva detenció. La policia catalana els imputa un delicte de lesions lleus i dos delictes lleus de de lesions, per la qual cosa els dotze agressors van passar a disposició de la fiscalia de menors a l'espera del judici.Dos dels detinguts han quedat ingressats en un centre de menors i els altres es troben en llibertat amb càrrecs.