04 de agost de 2017
04.08.2017

Lleida paga el bitllet de bus a cinc temporers perquè puguin treballar a fora

04.08.2017 | 07:18

L'Ajuntament de Lleida ha pagat aquest estiu un bitllet d'autobús a cinc temporers que havien arribat a la ciutat per participar a la campanya de la fruita després que aquests haguessin sol·licitat l'ajuda dels serveis socials municipals per desplaçar-se a altres zones de l'estat per poder treballar en altres campanyes agràries.

El regidor de Polítiques per als drets de les persones, Xavier Rodamilans, va reconèixer que els serveis socials municipals s'estan sentint «sobrepassats» per «l'allau» de temporers que ha arribat aquesta campanya a Lleida.

En aquest sentit, va explicar que la Paeria té comptabilitzats més d'uns seixantena de temporers que dormen al carrer a la ciutat i, en aquest sentit, va explicar que dimarts vinent se celebrarà, a petició de l'Ajuntament de Lleida, una reunió amb les diferents administracions i agents implicats per buscar solucions a aquesta situació. L'objectiu, segons Rodamilans, és que «no hi hagi ningú que ho necessiti dormint al carrer a la ciutat de Lleida». Rodamilans va explicar que no és el primer cop que l'Ajuntament paga el viatge a temporers a altres zones agràries de l'Estat i va remarcar que la mesura es pren analitzant «la problemàtica» de cada persona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema